Diagnosztika, konzultáció

Fogászati szűrővizsgálaton, kontroll vizsgálaton és a fogágy betegségek megelőzése érdekében évente kétszer, azaz félévente ajánlott részt venni.

Első lépésben az adatlap és az anamnézis lap kitöltését kérjük Öntől a fogászati vizsgálatát megelőzően, ami az általános egészségi állapotáról, többek között rendszeresen szedett gyógyszerekről és esetleges allergiáról informálja a kezelőorvost.

Terhességéről, de akár annak gyanújáról is feltétlen tájékoztassa kezelőorvosát! Ilyenkor például röntgent nem használunk.

Minden új páciensünk esetében a különféle kezeléseket megelőzve fogorvosaink feltérképezik az esetleges fog- és szájbetegségeit, kóros elváltozásait, illetve elkészítik az aktuális fogászati állapotának felmérését, a kiindulási állapotot, azaz a betegfelvételkor fennálló fogászati státusz adatainak rögzítését.

A félévente történő kontroll vizsgálaton az aktuálisan meglévő fogászati állapotát szintén rögzítjük.

Fontos része a felmérésnek a Páciensről elkészített panoráma röntgen vizsgálata is a fogak, az állkapocs és az állcsontok ellenőrzéséhez. Ezt követi a szájüreg lágy részeinek vizsgálata és a rákszűrés.

Diagnosztikánk során pontos leírást adunk a szükséges és ajánlott kezelésekről, azok menetéről, költségeiről. A döntéséhez egy személyre szabott (szükség esetén további specialisták bevonásával) szakmailag átgondolt, kezelési tervet adunk. 

Elérhetőségeink

1119 Budapest, Csurgói út 11.,
1-es kapucsengő

GPS koordináta: 47.453630, 19.036436

+36-1 204-6766, +36-20 520-4484

Nice Dental - Árlista

Nyitvatartás

Munkanapokon: 8-18 óráig.

Szolgáltatásaink: gyermek-, felnőtt fogászat, fogszabályozás és szájsebészet.

Közfinanszírozott fogszabályozási rendelés 18 éven aluliak részére.

Árlista | Kapcsolat | Partnereink
© 2018. Drapi Dental Kft.

 .